Irene Vink

“Ik heb nog een kans gekregen” dacht ik toen ik bij kwam uit de narcose.”Eind 2007 was ik net bevallen van mijn eerste kind en dat had mij bijna het leven gekost. Ik wist toen zeker: Dit moet anders, het roer moet om! Ik realiseerde dat ik mij jarenlang aangepast had. Niet omdat dat moest maar omdat ik dacht dat het zo hoorde. Ik was al 2 keer overspannen geweest omdat ik op mijn werk teveel verantwoording nam.

Stap 1 was stoppen met werken. Ik werd er niet meer blij van maar alleen thuis met een baby leverde een innerlijke strijd op. Ik voelde me onrustig en opgejaagd door de maatschappij en voelde me verloren. Ik hoorde gelukkig te zijn maar voelde onvrede. Via een spirituele begeleider kwam ik hieruit. Ze vertelde mij, dat wat zij deed, ik ook kon leren. Ik vond dat heel gaaf om te horen en via haar kwam ik terecht bij mijn eerste spirituele cursus. Er ging een wereld voor mij open en ik werd er heel blij van. In 2012 beviel ik van een eeneiige tweeling en draaide het alleen om het gezin. 

Toen ze bijna anderhalf waren zette ik mijzelf weer op de eerste plaats. 

Ik ging de opleiding volgen tot Spirituele Coach, ik had eindelijk gevonden waar ik zo naar op zoek was. Eind 2014 startte ik mijn eigen praktijk en deed daarnaast nog cursussen want ik had nog steeds honger naar meer! Toch had ik nog regelmatig periodes dat ik helemaal niet lekker in mijn vel zat, veel spanning in mijn lijf, veel en snel moe want ja ik was zo gevoelig.. heel irritant want ik begon ook te twijfelen. Was dit dan toch niet de bedoeling?

Tot ik er opeens achter kwam dat ik mijzelf verschool achter zorgvuldig zelfgemaakte muurtjes en mijn kinderen gebruikte als excuus om maar niet werkelijk te hoeven doen wat ik graag wil.

Mijn omgeving was er niet altijd even blij mee en ik paste mij nog steeds aan. Ik probeerde het iedereen naar de zin te maken, nam steeds een andere rol aan en raakte weer mijzelf kwijt! En dat terwijl ik een krachtige, directe vrouw ben met een vurig karakter. Mijn hart ligt op mijn tong en ik zeg wat ik denk. Vanaf dat moment heb ik de keuze gemaakt dat ik me niet langer meer aan wil passen. Nu ben ik permanent in beweging, altijd bezig met mijn eigen ontwikkeling en ik heb een enorme drive die niet iedereen begrijpt en dat boeit me niet meer. En zit je éénmaal in mijn hart dan ga ik door het vuur voor je.

 Wil je leren hoe jij de keuzes maakt die nodig zijn voor jouw geluk?

Judith Bruin

Ik wist dat er meer moest zijn en dat dit ook voor mij was weggelegd. 

Ik wist toen nog niet dat je daarvoor je hart moest volgen. Vlak na de geboorte van mijn zevende kind besloot ik te scheiden. Het duurde lang voordat ik tot dat besluit kwam. Ik had om de dag hoofdpijn en dacht dat ik niet in mijn ééntje voor een gezin kon zorgen. Door aan deze gedachte vast te houden ging het bijna mis. Net op tijd heb ik weten te voorkomen dat ik doordraaide. Hoe? Doordat ik inzag dat dit een doodlopende weg was. 

Wat een eyeopener

Ik kon alleen het tij keren door rigoureuze keuzes te maken die de grond onder ons wegsloeg. Die ervoor zorgde dat alles op zijn grondvest stond te schudden. Alles moest anders. Dat ging niet ongemerkt en ik heb een hoop over mij heen gekregen. Dat vond ik moeilijk maar heeft me er niet van weerhouden om door te gaan. Om mijn eigen koers te bepalen. Daarvoor moest ik eerst weten wat die koers was. Want ook ik had me aangepast aan de wensen van mijn omgeving. Ik deed me anders voor en zei niet wat er werkelijk in mij omging, dat was eng. Uiteindelijk wist ik niet meer hoe ik me voelde, ik draaide volledig op de automatische piloot, hopende dat het morgen beter zou gaan. Waanzin! Hopen dat je een andere uitkomst krijgt terwijl je hetzelfde blijft doen.

Zodra ik door had dat ik hier niet alleen uitkwam heb ik hulp gezocht.

Er bleken allerlei stemmetjes in mij te zitten die constant iets negatiefs zeiden en waar ik maar wat graag van af wilde. Ik weet nu hoe dit mijn gezondheid beïnvloed. Ik heb geleerd mijzelf en mijn gezin op een simpele manier fit en vitaal houdt. En dat is wat ik door wil geven. De (geestelijke) gezondheid holt achteruit, er is nog nooit zoveel geld en moeite in onderzoek naar de oorzaak van ziekten gestoken en we zijn met zijn allen steeds meer medicijnen gaan gebruiken. Logisch, aan gezonde mensen kun je niets verdienen.

Dit kan anders. Je bent gezegend met een fantastisch zelfhelend vermogen. Dit natuurlijke mechanisme kan alles helen zolang je ontspannen bent. En dat is onze maatschappij allesbehalve het geval. Het wordt je op school niet geleerd. Daar wordt je hoofd overgewaardeerd, is je lichaam het ondergeschoven kind en jij betaalt de rekening. 

Herken je iets hierin en wil je ook leren Authentiek zijn..?

Als je Irene zou kennen dan weet je dat:
 • Zij een echt buitenmens is die gek is op de zee en daar het hele jaar door in ‘zwemt’.
 • Zij houd van gek doen, lachen, en ook erg aanwezig kan zijn.
 • Zij dol is op Nederlandse series en ook graag boeken van Nederlandse schrijfsters zoals Loes den Hollander en Simone van der Vlugt leest.
 • Zij in haar leven 3 keer verhuisd is, wel steeds in dezelfde weg, maar verder is zij heel avontuurlijk.
 • Zij zich kwaad maakt wanneer mensen niet het heft in eigen handen nemen, de dingen laten sudderen en daar dan de hele tijd over zeuren.

 

Als je Judith zou kennen dan weet je dat:

 • Zij fan is van Plien en Bianca en graag met haar handen bezig is.
 • Zij van haar kinderen een tegeltje gekregen heeft met daarop de tekst: ‘Red de Aarde, het is de enige planeet met chocolade’.
 • Zij heel graag buiten is, in de tuin werkt als meditatie en jaarrond in zee zwemt.
 • Zij heel leergierig is en graag gestretst wordt omdat zij uit ervaring weet dat dat haar het meeste oplevert.
 • Zij zich kwaad maakt om het feit dat er meer aandacht uitgaat naar ziek zijn dan naar gezondheid.

Stop met denken, maak je eigen keuzes en wees Authentiek!

 

Eind 2016 kwamen we beiden op het punt dat we verlangde naar meer verdieping en verbreding. We hadden beiden een praktijk die goed liep maar miste het besef bij mensen. Het merendeel was niet in staat om verantwoording voor zichzelf te nemen. Om keuzes te maken die echt het verschil maken. Toen we doorkregen wat de oorzaak daarvan was besloten we in actie te komen. Er moest een simpele manier van genezing zijn die iedereen kan leren want… 

De weg van de waarheid is voor mogelijk iedereen. 

We hebben net zolang gezocht tot we ‘iets; vonden wat werkelijk goed werkt en wat door iedereen te leren is. Onze basisgedachte hierin zijn de 5 O’s. Het begint allemaal met Ontspanning. Alleen bij diepe ontspanning komt de ruimte die je nodig hebt om te voelen wat voor jou het beste is. Kun je je Openen en de informatie Ontvangen. Beoordelen van wie die informatie is en of het je nog dient. En welke stappen je kan doen om te Ondernemen wat je werkelijk wilt. Op deze manier ben je krachtig kwetsbaar en laat je je door niemand meer tegenhouden.

We hebben het eerst op onszelf toegepast, op onze kinderen en het al gauw meegenomen in onze praktijk. Het werkt, zelfs boven verwachting! We hebben onszelf uitgedaagd en gedeeltelijk opgegeven wat we al hadden opgebouwd maar hebben daar zoveel meer voor terug gekregen.

Dankzij de unieke methode die we ontwikkeld hebben, die een combinatie is van aanraken, energetisch werk en coaching, is het ons gelukt om onszelf en de ander razendsnel te ontspannen waardoor je snel bij je originele blauwdruk terecht komt zodat je eindelijk weer Authentiek kunt zijn. Van Jezelf houden, Jezelf op de eerste plaats zetten en je liever Jezelf blij maken dan een ander is dan vanzelfsprekend! Dit noemen wij gezond egoïsme.

Als je ons zou kennen zou je weten dat:

 • We heel veel lol hebben, van dansen en gek doen houden.
 • Een grote mond hebben en doen wat we zeggen.
 • Dat we graag buiten werken of in de sauna. Redenen verzinnen om uit eten te gaan, omdat we zo van eten houden.
 • Irene van Nederlandse series houd en Judith van komische films.
 • We bij elkaar opgeteld 11 kinderen hebben waaronder 1 tweeling.
 • Het liefst elke dag in zee zwemmen.

Hier kun je alle vragen stellen of meld je meteen aan voor onze opleiding. We leren het je graag! info@schoolofauthenticbeing.com

Wat de samenwerking tussen Judith en Irene zo bijzonder maakt?

We zijn een sterk stel, We voegen de daad bij het woord en laten niets liggen. We houden elkaar scherp en zijn niet te beroerd om in onszelf te investeren. We hebben een goede balans gevonden. Soms is er een rust moment en ook dat is nodig. We zijn heel betrokken naar elkaar waardoor we elkaar de goede richting in helpen.

We zijn een gouden duo dat de School neerzet als een huis!

‘Onze wensen zijn voorgevoelens van datgene, wat we in staat zijn waar te maken’ Goethe

School of Authentic Being

Belkmerweg 21
1754 GB Burgerbrug

info@schoolofauthenticbeing.com

 

Judith 06 41286890

of Irene 06 51044166

 

© 2018 ontworpen door Rianne Weijer