Droom je ervan om een coach te zijn die raakt?

Omdat je wel graag andere mensen helpt? Zorg je graag voor anderen maar ga je zelf richting burn-out? Of ben je al coach maar twijfel je over je kennis en capaciteit? Of heb je al een praktijk en wil je meer verdienen? Wil je de verdieping in? Wil je graag authentiek zijn en coachen? Leren hoe je gezond egoïstisch kunt zijn en hoe je de verantwoording houdt bij degene die er verantwoordelijk voor is?

Dan ben je aan het juiste adres. Dit waren ook onze wensen en het is ons gelukt om ze te vervullen. We geven graag aan jou door hoe we dat gedaan hebben. Hoe je anderen een diepgaande transformatie laat ondergaan wat je energie oplevert. Hoe je zichtbaar wordt, je praktijk opbouwt en werkt met de klanten die je graag wilt. Wij hebben hier jaren over gedaan en vele opleidingen gevolgd en moesten dit zelf tot één geheel voegen. Daarom maken we het voor jou gemakkelijker.

Al deze waardevolle kennis hebben we voor je gebundeld in de Jaartraining Word de Coach die raakt! Voorafgaand aan de Jaartraining volg je de Opleiding Being Authentic. Hierbij staat je gevoelsbewustzijn en ontspanning voorop. Je leert hoe je de ander op een betamelijke manier aanraakt en werkt volgens de 5 O’s. Ontspannen, Openen, Ontvangen, Opschonen en Ondernemen.

 De Jaartraining is gestoeld is op 4 belangrijke pijlers;

1) Aanraken is je eerste taal en je leert hoe je dit op een betamelijke manier doet, waardoor de ander voelt dat je een zuivere veilige bedding biedt. Je leert het Midden voelen in je lichaam zodat je niet uitreikt om de ander te redden waardoor je jezelf verliest, maar ook niet terugdeinst als het moeilijk is.

2) Taal die raakt. Je leert hoe je zonder oordeel open vragen stelt waarbij je op je eigen intuïtie en die van de ander vertrouwt, zodat je snel en doeltreffend tot de kern komt.

3) Het omkeren van je Klaagverhaal, het verhaal wat je jezelf vertelt waardoor je je klein houdt en wat ervoor zorgt dat je blijft waar je nu bent. Zodra je dit beheerst ben je onafhankelijk en in staat om je eigen verlangens te vervullen en helderheid te scheppen in de problematiek van je klant.

4) Het opbouwen van een bloeiende praktijk vanaf dag 1. Je hebt de Opleiding Being Authentic gevolgd dus je kunt mensen ontspannen tot op ziels-niveau. Die dringende behoefte kun jij vervullen en door praktijkervaring ontdek je geleidelijk met welke klanten je het liefst werkt en wat je voor ze betekent. Je leert hoe je zichtbaar word zodat ze je weten te vinden en jij je geld verdient met wat je het liefste doet. 

Ontspannen Ondernemen

School of Authentic Being

Belkmerweg 21
1754 GB Burgerbrug

info@schoolofauthenticbeing.com

 

Judith 06 41286890

of Irene 06 51044166

 

© 2018 ontworpen door Rianne Weijer