3 September Open dag van de School of Authentic Being

Kom Voelen wat we Bedoelen

Dinsdag 3 September van 14.00 tot 17.00 organiseert School of Authentic Being de Open Dag Kom voelen wat we Bedoelen. In het Fletcher Hotel te Callantsoog. Maak kennis met ons, onze opleidingen en onze Being Authentic Coaches.

Kom voelen wat we bedoelen en boek een gratis sessies bij één van de elf Being Authentic Coaches die deze dag aanwezig zijn. Op onze Facebookpagina worden ze allemaal voorgesteld en ook op de pagina coaches staan alle vermeld

 

Je kunt je hier aanmelden voor de open dag.

Hier vind je de routebeschrijving.

 

Bij het Hotel is gratis parkeergelegenheid.

Het adres is Abbestederweg 26, 1759 NB Callantsoog.

Om 14.00 beginnen we met een ontspannen klankschalensessie en om 15.30 is er de lezing ‘Wat is Bewustzijn’. Tijdens de lezing wordt duidelijk waarom wij naast ontsapnning, persoonlijke groei voorop zetten in al onze Opleidingen.

Het is onze missie om zoveel mogelijk Being Authentic Coaches op te leiden.

Samen met hen zetten we een beweging op gang waarin het zelfgenezend vermogen van de mens zijn rechtmatige plek terugkrijgt. Waar Authentiek zijn de norm is en je jezelf mag voorop zetten. Zodat je keuzes maakt die goed zijn voor jou en daarvan kunt genieten zonder schuldgevoel. Omdat je er alleen maximaal voor een ander kunt zijn wanneer je eerst voor jezelf zorgt.

Meld je hier aan voor de Open Dag en kom Voelen wat we Bedoelen.

Wat kun je van de Open Dag verwachten?

Om 14.00 starten we met een klankschalen sessie waardoor je de ochtend achter je laat en ontspannen kunt deelnemen aan de Open Dag. Natuurlijk zijn wij er om al je vragen te beantwoorden over de opleiding, maar het wordt nog mooier.

Je mag bij één van onze coahes een gratis behandeling van 20 minuten ontvangen zodat je kunt voelen hoe snel en simpel je tot een diepe ontspanning komt. Tenslotte begint alles met ontspanning!

Verder kun je ze natuurlijk alles vragen over de opleidingen. Wat ze ervan vinden, wat ze eraan hebben, hoeveel tijd het ze kost en wat de waarde van een intervisiegroep is. Kijk hier bij wie je je gratis sessie wilt boeken.

 

Om 15.30 is er een gratis lezing met als onderwerp: ‘Wat is bewustzijn’. Bewustzijn is een discutabel begrip maar als ik vraag of je er meer of minder van wilt dan zeg je vast: ‘Meer’.

Meer bewustzijn koppelen we onbewust aan wijsheid. Wanneer je om je heenkijkt, hoeveel wijze mensen zie je dan? Wijsheid is een kracht die in je ontstaat wanneer je door persoonlijke ontwikkeling je bewustzijn laat groeien. Tijdens de lezing word duidelijk wat persoonlijke ontwikkeling inhoudt, waarom wij dat voorop zetten in al onze Opleidingen en hoe je je daardoor onderscheid van alle andere coaches.

 

Reviews van onze Coaches

Ageeth
Ik ben heel blij met deze twee dames. Elke week kan je vragen stellen over bijvoorbeeld wat kan ik nu nog meer doen om mijn praktijk op te starten, vragen over een coaching die je hebt gedaan, vragen over het huiswerk of gewoon je min streepjes benoemen. Eigenlijk is alles bespreekbaar. Judith en Irene geven je tips, soms een schop onder je kont en laten je inzichten zien. Zij gebruiken hier veel humor bij, zodat het ook luchtig blijft. 
Dank jullie wel.
 
Loet
Blij met deze opleiding en de adequate coaching van Judith en Irene. De combinatie van theorie, leren behandelen en je business op zetten maakt deze opleiding uniek. Gedurende een jaar heb je tijd en ruimte om op jouw tempo te groeien. Je wordt telkens uitgedaagd om uit je comfort zone te komen om al die kleine logische stappen richting een eigen praktijk te zetten en klanten te werven. Dit lukt door de persoonlijke begeleiding en intensieve steun die geboden wordt. Zó blij dat ik hiervoor gekozen heb en nu nog een jaar in deze fijne, creërende, energie mee kan draaien met de nieuwe jaartraining!

Wij zijn Judith en Irene, oprichters van de School of Authentic Being.

Samen hebben we meer dan 25 jaar ervaring in de coaching business. We ontdekten beide afzonderlijk in onze praktijken dat er iets wezenlijks mis is met de reguliere gezondheidszorg en coaching. We hadden niet voor niets beide een goedlopende praktijk waarvan een groot deel van onze klanten eerst een traject bij de GGZ doorlopen had, maar we konden niet meteen de vinger op de zere plek leggen. 

We zijn bij onszelf te rade gegaan en hebben gekeken wat wij anders doen dan de rest. Wat is het dat wij intuïtief toegevoegd hebben waardoor onze klanten betere resultaten behalen dan in het reguliere circuit. Het bleek dat we automatisch verschillende stijlen zijn gaan combineren in onze praktijk, omdat we alles wat we in de loop der tijd leerde bij elkaar voegde. Er bleek één belangrijk verschil te zijn wat ons onderscheidt:  Aanraking. Zodra je op de wereld komt word je aangeraakt. Zonder aanraking kun je niet leven.

Aanraking in combinatie met Coaching blijkt een gouden greep te zijn.

We kwamen tot de conclusie dat wanneer je die twee werelden over elkaar heen schuift, er magie ontstaat en je tot de kern komt, wat blijvend resultaat oplevert. Alles wat we geleerd en ervaren hebben in die 25 jaar hebben we zorgvuldig samengevoegd tot de jaartrainingen: ‘Word de coach die Raakt! en ‘Coach de Godin’.

Bovendien zijn wij de enige School in Nederland die coaching combineert met aanraking en waar je tegelijkertijd je praktijk opbouwt. Je leert in de jaartraining en nieuw ontwikkelde coachingsvaardigheden en hoe je een bloeiende praktijk neerzet. 

We coachen vanuit ons eigen authentieke zijn en willen dat jij dit ook doet. Dat je naast de tools die we je leren of al in huis hebt, gebruik maakt van je unieke eigenschappen en kwaliteiten. Dat je leert hoe je je ervaringen omzet in professionele hulp.  Je hoeft niet perfect te zijn om een ander te kunnen helpen, je hoeft slechts één stap verder te zijn. 

De School is gestoeld op vier pijlers:

1) Aanraking is je eerste taal, maar we zijn ervan vervreemd. Aanraking zorgt ervoor dat je je onmiddellijk ontspant en jezelf heelt, wanneer je dit op betamelijke manier en vanuit je Midden gebeurt.

2)  Het in je Midden blijven houdt in dat je niet uitreikt om de ander te redden, je duikt energetisch niet in die ander en je niet terugdeinst wanneer je iets moeilijk vindt, zodat je de ander op een betamelijke en daardoor veilige manier aan kan raken. 

3) Taal die Raakt! Iedereen heeft een verhaal waarmee je jezelf klein houdt en wat ervoor zorgt dat je niet uit je comfort zone durft te stappen. Keer dit Klaagverhaal om en ontdek je diepste verlangens en hoe je ze vervult.

4) Opbouwen van een bloeiende praktijk. Je leert vanaf dag 1 hoe je een bloeiende praktijk neerzet, waarin je klanten naar je toetrekt waar jij graag mee werkt. Zodat je je investering meteen terug verdient en je niet na een jaar je diploma op zak hebt, maar nog geen idee hebt hoe je een praktijk neerzet die staat als een huis.

Danielle 

Yes, zeker beveel ik ze aan. Een duidelijk, too the point en down too earth verhaal. Zeer fijne vrouwen die mij uitnodigen mijzelf open te stellen en te voelen! Tijdens de training leer ik (steeds meer) de wisselwerking te omarmen tussen mij als coach en de gecoachde en vice versa.

Carola

Judith en Irene leren mij om in het midden te blijven om zo bij mijn intuïtie te komen en te blijven, zodat ik als coach via het gevoel van de cliënt tot de essentie kan komen. Als coach raak ik mijn cliënt aan en vraag open vragen. Zo komen we samen tot de essentie van een probleem en lossen dit ook weer via het gevoel samen op.

Nelleke

Deze meiden helpen echt tot bij je/de kern te komen. Ze zetten een fijne, veilige sfeer neer waarbij je je kwetsbaar en daarmee ook krachtig durft op te stellen. Dag één van de jaartraining ‘Word de coach die Raakt’ was voor mij confronterend, verhelderend, leerzaam en smaakt naar meer!

Concreet:

Wanneer: de volgende open dag is 3 september 2019

Tijd: van 14.00 tot 17.00 uur

Waar: Abbestederweg 26, 1759 NB Callantsoog

Klankschalen concert om  14.00 uur

Lezing ‘Wat is bewustzijn’ om 15.30 uur

Entree: GRATIS

School of Authentic Being

Belkmerweg 21
1754 GB Burgerbrug

info@schoolofauthenticbeing.com

 

Judith 06 41286890

of Irene 06 51044166

 

© 2018 ontworpen door Rianne Weijer