Ontspannen Ondernemen

Gefeliciteerd! Je bent op deze pagina terecht gekomen omdat je wilt groeien. Zodat je meer klanten krijgt en meer verdiend. Je bent op zoek naar de volgende stap, op zoek bent naar iets. Dit iets heb je tot nu toe buiten jezelf gezocht. Daar zul je het niet vinden omdat het daar niet is, het bevindt zich in jezelf. Een open deur? Misschien wel. Wat ons uniek maakt is dat we je helpen bij het vinden van dat iets in jezelf. Dit vind je niet op wilskracht maar vanuit ontspanning.

In jou ligt een uniek levensverhaal. Je hebt levenservaring opgedaan en oplossingen gevonden voor bepaalde problemen die van waarde zijn voor je klanten. Je bent ze één stap voor en dat is genoeg. Het enige wat je nog nodig hebt is een manier om  die meerwaarde zichtbaar te maken naar je klant toe. Daarom werken  we met een stappenplan wat word afgestemd op jouw persoonlijke behoeften.

Wat is je struikelblok? Want wanneer je dat helder hebt kun je beginnen met Ontspannen Ondernemen. Vind je het moeilijk om zichtbaar te worden, heb je moeite met keuzes maken, heb je veel ideeën maar kun je die niet omzetten in acties, heb je je missie of visie nog niet helder, twijfel je aan je coachingsvaardigheden of denk je dat je meer kennis nodig hebt? 

Kennis is nooit het probleem. Je hebt een gedegen opleiding op het gebied van coaching gevolgd en genoeg hersens maar je merkt dat je niet zomaar een bloeiende praktijk hebt. Omdat de meeste coachingstechnieken ontwikkeld zijn door mannen voor mannen, mis je een essentieel onderdeel. Het vrouwenbrein zit nu éénmaal anders in elkaar. Het mannelijke, de kennis moet gecombineerd worden met het vrouwelijke, het voelen, zodat er wijsheid ontstaat. Wijsheid gaat voorbij aan kennis en zit in je. Wijsheid is een kracht die ervoor zorgt dat jij en je praktijk groeien.

Het mannelijke, het opdoen van kennis kun je vanuit wilskracht, gewoon de studieboeken pakken en stampen. Het vrouwelijke, het voelen heeft haar eigen regels en laat zich niet sturen. Het vraagt om ontspanning en afstemming en neemt haar tijd. We zijn hiervan vervreemd geraakt waardoor wijsheid uit onze cultuur is verdwenen. Een doodlopende weg, kijk maar om je heen. Tijd om een nieuwe weg te bewandelen.

Hoe pakken we dit aan? Door opnieuw te kiezen. Het is waanzin om te denken dat je door op dezelfde manier door te gaan ineens andere resultaten krijgt. Andere keuzes maken kan alleen vanuit een diepe ontspanning, waardoor je jezelf opent om bij jezelf naar binnen te gaan en je voor het eerst sinds lange tijd weer contact maakt met je lichaam. Je oneindig intelligente lichaam waar in elke cel alles ligt opgeslagen wat je hebt meegemaakt. De leuke en vervelende dingen.

Door het celgeheugen aan te raken komen onverwerkte emoties boven en leg je de reden van je stagnatie bloot. Leuk? Nee, niet altijd maar tijdens dezelfde sessie wordt dit getransformeerd. Je zogenaamde zwakke plekken blijken je kracht te zijn. Dit is een zeer diepgaand en niet te onderschatten helend proces. We hebben dit zelf ook meegemaakt en kunnen nu zeggen dat we onze groeipijnen omarmen, omdat we weten dat het iets oplevert. Stoere praat? Maak kennis met ons en je kunt het zelf zien.

Door de diepe ontspanning voel je dat het iets wat je in de buitenwereld zoekt in jezelf ligt. Vanuit die ontspanning is het mogelijk om in elke situatie bij of terug te schakelen, net wat er nodig is. Het is een kwestie van uitvinden wat het beste bij je past. Dit vraagt om commitment. Je krijgt na elke call huiswerk waar je mee aan de slag gaat. Je laat je zien zodat je zichtbaar voor je klant wordt. Zien wij je niet, dan krijg je een liefdevolle schop onder je kont. Het is onze missie om zoveel mogelijk Authentiek coaches hun werk zo goed mogelijk te laten doen, zodat er zoveel mogelijk mensen Authentiek kunnen zijn. 

Het nieuwe ondernemen is Ontspannen Ondernemen, vanuit afstemming in plaats van wilskracht. Zodat je en plezier hebt in je werk en zoveel verdiend als je wilt en tijd hebt voor jezelf, je gezin en je naasten. 

Wie laten laten we toe tot Ontspannen Ondernemen?

 • De coach die niet meer op wilskracht wilt werken, maar vanuit ontspanning.
 • De coach die onzeker is en denkt dat ze pas kan beginnen als ze alles weet.
 • De coach die al een praktijk heeft en daarnaast een baan, maar niet genoeg zelfvertrouwen om de sprong naar ondernemer te maken.
 • De coach die zichtbaar wilt zijn, maar dat nu nog niet durft.
 • De coach die meer wil verdienen.
 • De coach die haar ideeën wilt omzetten in daden. 
 • De coach die ontspanning wilt, zowel voor zichzelf als voor haar klanten.
 • De coach die denkt dat je het allemaal zelf moet doen en vastloopt.
 • De coach die de diepte in wil om zich verder te ontwikkelen.

Zodra je in ons het Ontspannen Ondernemen programma zit gaat er iets veranderen. Al gaat het nu niet zoals je wilt, het is wel je bekende veilig wereld. Je weet  niet wat gaat komen als je verandert en of dat goed voor je is, dus je gaat weerstand ondervinden. Dit hebben we zelf ook meegemaakt en gevoeld wat het oplevert wanneer je toch het onbekende tegemoet treed. 

Authentiek zijn en Ontspannen Ondernemen is je basisrecht.  Wanneer je je ontdoet van alle maskers en opsmuk, je rust in je pijn zodat het de aandacht krijgt die het verdien en het transformeert, keer je terug naar je unieke zijn. Wij hebben de keuze gemaakt om dat te doen, om Authentiek en vrij te zijn. Om te groeien, zichtbaar te worden zodat onze school nog sneller groeit. Wil je dat ook met onze hulp?

‘Durven is tijdelijk je evenwicht verliezen, niet durven is

uiteindelijk jezelf verliezen.’

Praktisch

Het Ontspannen Ondernemen bestaat uit een traject van 6 sessies van elk 1 uur. We kunnen de sessie ook in een online omgeving uitwisselen of twee sessies achter elkaar inplannen. Je krijgt persoonlijk afgestemd huiswerk en na elke sessie heb je om de week de gelegenheid om vragen te stellen in de business call waarin ook onze studenten zitten. Je ontmoet meteen gelijkgestemde die dezelfde doelen hebben als jij en voor dezelfde uitdagingen staan als jij.

Er zijn drie 1 op 1 sessies met Judith en drie 1 op 1 sessies met Irene. Je bent hierdoor verzekerd van optimale persoonlijke aandacht, zodat jij op persoonlijk vlak de quantumsprong maakt die je graag wilt, waardoor je Ontspannen Onderneemt en een bloeiende praktijk opbouwt. Het traject doorloop je in maximaal vijf maanden. De investering om Ontspannen te Ondernemen bedraagt € 996,50 inclusief btw.

Je bent klaar voor het programma Ontspannen Ondernemen wanneer:

 • Er een verlangen is om te veranderen
 • Je bereid bent om aan jezelf te werken
 • je bereid bent om in jezelf te investeren
 • je inziet dat ‘het zelf doen’ niet het gewenste resultaat oplevert
 • je bereid bent om hulp te ontvangen
 • je klaar bent met je te verstoppen achter de woorden: ‘Ja maar,…’
 • Je je zelfvertrouwen een boost wilt geven
 • Je de shift wilt maken naar: ‘Dit is wat ik wil, ik doe het, maakt niet uit wat een ander zegt of denkt’

Het resultaat na Ontspannen Ondernemen is:

Ontspanning in je hele lijf, waardoor je je opent en nieuwe energie kan ontvangen. Je ruimt op wat je niet meer dient. Je ondermijnt je beperkende overtuigingen en schrijft een nieuw script. Je kunt daardoor oppakken wat je tot nu toe hebt laten liggen. Je kunt bij je creatie kracht zodat je overgaat tot actie en je moeiteloos je verlangens manifesteert. Je wordt een magneet voor je klanten en je hebt een bloeiende praktijk. En dit allemaal op een simpele, ontspannende en doeltreffende manier.

Jan: Tegen iedereen die nog twijfelt wil ik zeggen: ‘Doe het gewoon. Het maak je leven zo’n stuk leuker en makkelijker.’ Ik kan nu ontspannen blijven ondanks de depressieve thuissituatie. Ik blijf mezelf, ik trek klanten aan waar ik blij van wordt en ik word er goed voor betaald.

Esther: ‘Had ik dit maar eerder geweten, dan was mijn leven niet zo’n pijnhoop geworden. Dan had zo lang in het reguliere circuit blijven hangen. Waarom leer je dit niet op school…’ Na 49 jaar kan ik zeggen: ‘Ik hou van mij’ en durf ik zichtbaar te zijn.

Wils: ‘Ik ben echt kwaad geweest en voelde haat tijdens een sessie. Ik heb in jaren niet zo’n diep verdriet gevoeld en heb gehuild… Wat een opluchting dat iets wat er sinds mijn puberteit zat getransformeerd is. Op deze manier kan ik mijn praktijk opbouwen.

School of Authentic Being

Belkmerweg 21
1754 GB Burgerbrug

info@schoolofauthenticbeing.com

 

Judith 06 41286890

of Irene 06 51044166

 

© 2018 ontworpen door Rianne Weijer