Jaartraining Word de Coach die Raakt!

Droom je ervan om een goede coach te zijn die de angel eruit trekt en problemen blijvend transformeert?

Die een ander echt kan helpen zodat ze gelukkig en pijnvrij door het leven gaan. En tegelijkertijd wil je hun pijn, die je makkelijk overneemt niet dragen. Je wilt je na een sessie juist opgeladen voelen. Je wilt een simpele en doeltreffende methode die raakt, die de ander echt verder helpt en waarbij jij leert hoe je het beste voor jezelf zorgt.

In vijf stappen, de vijf O’s, leer je wat er voor nodig is om Authentiek te zijn en te leven vanuit je originele blauwdruk. Je reset jezelf en de ander weer naar zijn Authentieke staat door het betamelijk aanraken, in combinatie met het bewust worden van de energetische patronen die diep in het lichaam opgeslagen liggen. Hierdoor open je het lichaam en leer je om de zorgvuldige opgebouwde muurtjes af te breken.

Aan de weerstand en verwarring die dit veroorzaakt wordt bedding gegeven zodat je alles wat je niet meer dient loslaat. Zo ontstaat ruimte voor JOU! Door deze manier van behandelen wordt het verschil tussen geven en ontvangen zo klein dat je er allebei baat bij hebt. Er ontstaat een win win situatie zodat je vol energie bent en blijft tijdens een sessie.

De Jaartraining ‘Word de coach die Raakt’ bestaat uit;

Tien live dagen en elke week een Q&A support-call waarin al je vragen beantwoord worden. Waarbij je persoonlijke ontwikkeling voorop staat. Je traint je coachings vaardigheden en je leert hoe je succesvol je eigen praktijk  opbouwt.

* Hierdoor ga je met gemak ontvangen; liefde, geld, vervulling..…
* Je gaat meer mogelijkheden zien en van lijden naar leiderschap
* Je gaat zonder schuldgevoel de dingen doen die je blij maken
* Je leert zeggen: ‘Ik hou van mij’ en je stopt met vergelijken Je vindt de sleutel tot geluk in jezelf
* Je kunt meteen met je praktijk beginnen en bepaalt zelf hoe groot die wordt.

Op de School of Authentic Being leer je in groepen die altijd door twee professionals begeleidt worden zodat je verzekerd bent van persoonlijke aandacht. Doordat je alles tijdens de les meteen in de praktijk oefent, voel je wat je leert en wordt je innerlijk weten geactiveerd. Dit is een snelle en makkelijke manier van leren. Je herinnert je kwaliteiten en wie je werkelijk bent.

De jaartraining 2018 – 2019 ziet er als volgt uit;

Je kunt  starten met de opleiding wanneer je wilt. Er stromen mensen in en uit. Je ontmoet en werkt op deze manier met veel gelijkgestemde en maakt gebruik van elkaars velden van ervaringen. Je bepaalt zelf in welk seizoen je begint, mits er plaats is, zodat je nooit een heel jaar hoeft te wachten totdat je eindelijk mag starten met wat je het liefste wilt; ontspannen zijn, coachen en ondernemen.
Elk seizoen is er een dag waarin je de Being Authentic methode leert. Daarna begin je met de jaartraining verspreid over 10 dagen. Elke dag heeft een opbouw die bestaat uit ontspanning, bewustzijnsverruiming en transformatie. Het doel van de opleiding is persoonlijke ontwikkeling, het leren van coaching vaardigheden en het opbouwen/uitbreiden van je praktijk. Vragen tussen de lesdagen door worden beantwoordt tijdens de Q&A calls, zodat de opleiding op jou persoonlijk wordt afgestemd. Na 1 jaar heb je een quantum sprong gemaakt in je ontwikkeling en ben jij de Coach die raakt. Je blijft onder alle omstandigheden jezelf, je bent in staat om op een ontspannen manier te ondernemen en je hebt een boeiende praktijk opgebouwd.
Dit kan alleen wanneer je bereidt bent tot zelfverantwoording en wanneer tot het uiterste wilt gaan. Wanneer je bereid bent om je hoofd boven het maaiveld uit te steken omdat je onder alle omstandigheden jezelf wilt zijn. Wanneer je wilt leren hoe je open vragen stelt en je niet langer vasthoudt aan oude overtuigingen. Alleen dan wordt je toegelaten tot de opleiding. 
‘Leren is nog nooit zo leuk geweest, het voelt als zeven dagen weekend’.

De thema’s van de Jaartraining Word de Coach die Raakt! zijn;

September: Je bent niet afhankelijk bent van een ander; Leer hoe je zelf je verlangens vervult.

Oktober: Zaai wat je wilt oogsten begint met weten wat je wilt eten.

November: Ontzorg jezelf, je hoeft niet de hele wereld te dragen, wie heeft je dat ooit verteld?

December: Ontspan en laad je op voor het nieuwe jaar, voor vrouwen zijn dit de maanden december en januari.

Januari: Transformeer, keer je Klaagverhaal om en schrijf je Successtory.

Februari: Wordt zichtbaar. Spreken in het openbaar, eng maar noodzakelijk.

Maart: Opruimen van overtuigingen, kan pijnlijk zijn, dit is alleen voor de echte ‘diehards’.

April: Ontvang en geniet zonder schuldgevoel, lijkt onmogelijk maar is het niet.

Mei: Missie en Visie verhelderen, zodat het duidelijk is waar jij voor staat.

Juni: Heb je haast, vertraag, ja echt dit levert tijdwinst op.

Je investering is gedurende 10 maanden € 490,- excl btw en 593,- incl btw per maand. Hiervoor krijg je maximale persoonlijke begeleiding en aandacht, een manual, toegang tot het online studentenplatform en een certificaat. De opleiding wordt op jou persoonlijk afgestemd. Je gaat een commitment aan voor een heel jaar, plus de daarbijbehorende betalingsverplichting. De groepen worden altijd door ons samen begeleid. De vragen die je tussen de lesdagen hebt worden beantwoordt tijdens de Q&A supportcalls.

Omdat je na de basisopleiding Being Authentic een certificaat krijgt tot practitionair kun je meteen beginnen met je praktijk. Ook daar nemen we je een jaar in mee zodat je op een ontspannen manier leert ondernemen. Je kunt op deze manier de investering die je in jezelf en je bedrijf doet meteen terug verdienen. Hoe cool is dat! Niet eerst een jaar op les, dan pas beginnen met je praktijk en dan zoals de meeste coaches de eerste jaren geen droog brood verdienen omdat ze in de opstartfase zitten. Die heb je dan al doorgemaakt.

Data 2019 en 2020:

16 maart, 13 april, 11 mei, 22 juni, 28 september, 26 oktober, 23 november, 14 december 2019. 18 januari, 15 februari, 14 maart, 18 april, 16 mei en 20 juni 2020.

Het wordt nog leuker!

 

Je krijgt er 6 bonussen t.w.v. € 725,- excl btw bij.
De BONUSSEN zijn:

* De video ‘Being Authentic for You’ waarin je jezelf leert behandelen t.w.v. €150,-
Zodat je op elk moment iets voor jezelf kunt betekenen.
* 2 Meditaties t.w.v. €40,-
– ’Ontmoet je raadgevers’ om in contact te komen met je innerlijke wijsheid.
– ’Slaapyoga’ waarbij je in 10 minuten tot je kern komt.
* 5 video’s met helende klanken; om jezelf te helen/op te schonen met je eigen klanken t.w.v €60,-
Heerlijk voor het slapen gaan. Alle energie waar je op wat voor manier gedurende de dag mee
in aanraking bent gekomen ruim je op. Elke ochtend uitgerust wakker worden.
* Werkboek met daarin een compleet Businessplan voor je praktijk t.w.v. €375,-
 In 5 beproefde stappen bouw je je eigen praktijk op of stap je over naar een andere baan/functie.
* Gratis vermelding van een half jaar als Being Authentic therapeut op de website,
 wat zorgt voor naamsbekendheid en het informeren van je cliënten. 

 

Alle lesdagen zijn inclusief lunch, koffie, thee en versnaperingen. Geef bij je aanmelding je dieetwensen door. Nadat je de Opleiding  Being Authentic gevolgd hebt, krijg je een volledig naslagwerk mee, inclusief foto’s van alle handgrepen en achtergrondinformatie. Je kunt pen en papier thuislaten en je helemaal onderdompelen in de ontspanning. Daar waar het allemaal mee begint.

 

Is de School of Authentic Being de school voor jou?

Wil je leren hoe je vanuit ontspanning je hoofd met je hart EN buik verbindt zodat je in je lichaam aanwezig bent. In je buik ligt je Middenpunt, het punt waar je bent wanneer je niet uitreikt of terugdeinst. Het punt waar jij krachtig kwetsbaar bent en daardoor gezond egoïstisch kunt zijn zodat je eerst voor jezelf zorgt en dan als de beste voor een ander. Dit heb je nodig om onder alle omstandigheden jezelf te kunnen zijn zodat je bedding kunt geven aan jezelf en aan je praktijk. Je buik is het meest kwetsbare gebied en wordt vaak vergeten of overgeslagen terwijl hier zowel de rommel als de sleutel is verstopt. Vanuit ontspanning is het makkelijker om op te ruimen wat je niet meer dient zodat de sleutel zichtbaar wordt en jij.

Leer hoe je ten alle tijden in je lichaam blijft door drie nieuwe basisvaardigheden:
 1)  Met Betamelijk aanraken leer je hoe je de ander snel en simpel diep ontspant, hoe je aanwezig blijft in je lichaam en je hoofd met je hart en buik verbindt. Zodat je middels je lichaam intuned op in de ander zonder dat je leeg getrokken wordt of alles overneemt.

2)  Je leert waar jouw Midden is, hoe je daar komt en hoe je daar onder alle omstandigheden blijft, zodat je bedding geeft aan de golf van emoties en gevoelens die je anders zouden overspoelen.

3)  En je leert hoe je door het stellen van open vragen je Klaagverhaal, het verhaal wat je jezelf vertelt waardoor je blijft waar je nu bent, om kan keren tot je Succes Story. Het stellen van open vragen zorgt ervoor dat je bereidt bent om de controle los te laten en opent nieuwe deuren. Je volgt je intuïtie, gebruikt je mogelijkheden en nieuwsgierigheid om te ontdekken wat je echt wilt. Waar je werkelijke interesse en talent ligt en wat je persoonlijke ambities zijn. Wat wil je echt?

De sleutel ligt in jou, wij leren je hoe je die makkelijk omdraait. De methode is simpel en doeltreffend, de verandering die dit teweeg brengt heeft tijd nodig om te implementeren in je dagelijks leven. Dat is wat we willen, niet alleen anders leren denken, het is geen trucje, maar een blijvende verandering. Being Authentic gaat je verstand te boven en je raakt sprakeloos. De woorden doen er niet meer toe, je bent. Een bloeiende praktijk begint bij jou.

School of Authentic Being

Belkmerweg 21
1754 GB Burgerbrug

info@schoolofauthenticbeing.com

 

Judith 06 41286890

of Irene 06 51044166

 

© 2018 ontworpen door Rianne Weijer