Leven als een Godin

Na de jaartraining ‘Leven als een Godin’ heb je de Godin in jezelf gevonden waardoor je je allergrootste kracht en gaves te laten zien. Je bent een sensueel wezen die weet wat ze waard is. Je weet hoe je die enorme krachten zuiver kunt gebruiken zodat je creëert wat je wilt en daarvan geniet zonder schuldgevoel. Je ervaart hoe het is om ten diepste in je baarmoeder aanwezig te zijn. Je durft te voelen en stil te zijn, waardoor je de verbinding kunt leggen tussen twee werelden. Je bouwt bruggen binnen je gezin, relaties en zelfs dimensies.

Dit is waar ware vrouwenkracht over gaat. Het verbinden en voeden van het vrouwelijke met het mannelijke. Te beginnen bij onszelf. Zodat je als vrouw helemaal jezelf bent.

Om echt in onze vrouwelijke kracht te stappen is het nodig dat je aanwezig bent in je baarmoeder en je vrouwelijke organen. Je baarmoeder is het enige orgaan dat leeft in twee werelden. Ze droomt onze kinderen vanuit een andere wereld, trekt zielen aan en baart ze op Aarde. 

‘Leven als een Godin’ bestaat uit dezelfde tien live dagen als de jaatraining ‘Coach de Godin. Bij ‘Leven als een Godin’ kies je ervoor om alleen de persoonlijke ontwikkeling door te maken en neem je geen deel aan het business programma om je praktijk vorm te geven.

Voorafgaande aan de Jaartraining volg je eerst de ééndaagse Opleiding Being Authenitc, waar je leert hoe je iemand tot ontspant tot op zielsniveau. Vanuit die diepe ontspanning maak je de shiften die nodig zijn om vanuit stilte en voelen te realiseren.

De thema’s die we samen aangaan zijn:

  • de onderdrukking van je sensuele kracht
  • waarom en waarvoor schamen vrouwen zich
  • de Yoni-talk
  • het belang van de wintertijd voor de vrouw
  • het geheim van de Godin binnen handbereik
  • je vrouwelijke lijn opschonen
  • het verenigen van de hoer en de moeder
  • hoe houd je seksualiteit zuiver
  • houden van jezelf inclusief de Godin
  • De creatie-driehoek van de Godin

Data 2019 en 2020:

27 september, 25 oktober, 22 november, 13 december 2019. 17 januari, 14 februari, 13 maart, 17 april, 15 mei en 19 juni 2020.

Tijdens de gehele Jaartraining staat jouw persoonlijke ontwikkeling en ontspanning voorop. Voordat je een Godin bent moet je je maskers afdoen. Je hoeft niet alles opgelost te hebben, je hoeft niet perfect te worden want dat ben je al. De wereld smacht naar Vrouwen die de Godin in zichzelf en andere vrouwen eren, zodat we gezamenlijk wijsheid kunnen terugbrengen in ons gezin, onze relaties en de wereld.

We zijn massaal bang geworden voor onze eigen vrouwelijke kracht omdat het zo krachtig is en zolang is afgekeurd. We zijn er 400 jaar voor verkettert en verbrand en collectief diep gewond geraakt. Je herstelt die immense vrouwelijke kracht in gekaderde stappen, zodat jet het ook kunt containeren. Zodat het vrouwelijke gelijkwaardig wordt aan het mannelijke en kan gaan samenwerken en de Godin in jou herrijst.

Na de jaartraining Leven al een Godin heb je de Godin in jezelf gevonden waardoor je je allergrootste kracht en gaves kunt laten zien. Je bent een sensueel wezen die weet wat ze waard is. Je weet hoe je die enorme krachten zuiver kunt gebruiken zodat je creëert wat je wilt en daarvan geniet zonder schuldgevoel. Je ervaart hoe het is om ten diepste in je baarmoeder aanwezig te zijn waardoor je de verbinding kunt leggen tussen twee werelden. Je bouwt bruggen binnen je gezin, relaties en zelfs dimensies. Dit is waar ware vrouwenkracht over gaat. Het verbinden en voeden van het vrouwelijke met het mannelijke. 

De investering in je persoonlijke ontwikkeling is € 3700,00 inclusief btw. Hierbij inbegrepen zijn 10 volledig verzorgde live dagen, elke twee weken een call, een online platform met al je huiswerk en theorie en onze persoonlijke aandacht.

School of Authentic Being

Belkmerweg 21
1754 GB Burgerbrug

info@schoolofauthenticbeing.com

Judith 06 41286890

of Irene 06 51044166

© 2018 ontworpen door Rianne Weijer