Leven als een Godin

Na de jaartraining ‘Leven als een Godin’ heb je de Godin in jezelf gevonden waardoor je je allergrootste kracht en gaves te laten zien. Je bent een sensueel wezen die weet wat ze waard is. Je weet hoe je die enorme krachten zuiver kunt gebruiken zodat je creëert wat je wilt en daarvan geniet zonder schuldgevoel. Je ervaart hoe het is om ten diepste in je baarmoeder aanwezig te zijn waardoor je de verbinding kunt leggen tussen twee werelden. Je bouwt bruggen binnen je gezin, relaties en zelfs dimensies. Dit is waar ware vrouwendracht over gaat. Het verbinden en voeden van het vrouwelijke met het mannelijke en we beginnen bij onszelf.

Om echt in onze vrouwelijke kracht te stappen is het nodig dat je aanwezig bent in je baarmoeder en je vrouwelijke organen. Je baarmoeder is het enige orgaan dat leeft in twee werelden. Ze droomt onze kinderen vanuit een andere wereld, trekt zielen aan en baart ze op Aarde. 

Leven als een Godin bestaat uit tien live dagen waarin je tien verschillende shiften maakt. Om die shiften te kunnen maken werken we met de Being Authentic methode. Voorafgaande aan de Jaartraining volg je eerst de ééndaagse Being Authenitc. Klik voor de eerstvolgende mogelijheid daarvoor op de knop hieronder.

De thema’s die we samen aangaan zijn:

  • de onderdrukking van je sensuele kracht
  • waarom en waarvoor schamen vrouwen zich
  • de Yoni-talk
  • het belang van de wintertijd voor de vrouw
  • het geheim van de Godin binnen handbereik
  • je vrouwelijke lijn opschonen
  • het verenigen van de hoer en de moeder
  • hoe houd je seksualiteit zuiver
  • houden van jezelf inclusief de Godin
  • De creatie-driehoek van de Godin

Data 2019 en 2020:

27 september, 25 oktober, 22 november, 13 december 2019. 17 januari, 14 februari, 13 maart, 17 april, 15 mei en 19 juni 2020.

Tijdens de gehele Jaartraining staat jouw persoonlijke ontwikkeling en ontspanning voorop. Voordat je een Godin bent moet je je maskers afdoen. Je hoeft niet alles opgelost te hebben, je hoeft niet perfect te worden want dat ben je al. De wereld smacht naar Vrouwen die de Godin in zichzelf en andere vrouwen eren, zodat we gezamenlijk Wijsheid kunnen terugbrengen in ons gezin, onze relaties en de wereld.

We zijn massaal bang geworden voor onze eigen vrouwelijke kracht omdat het zo krachtig is en zolang is afgekeurd. We zijn er voor verkettert en verbrand en collectief diep gewond geraakt. Je bouwt die immense vrouwelijke kracht langzaam op omdat je die zelf moet kunnen containeren. Alleen door het vrouwelijke samen te laten werken met het mannelijke kan de Godin in jouw rijzen.

Na de jaartraining Leven al een Godin heb je de Godin in jezelf gevonden waardoor je je allergrootste kracht en gaves kunt laten zien. Je bent een sensueel wezen die weet wat ze waard is. Je weet hoe je die enorme krachten zuiver kunt gebruiken zodat je creëert wat je wilt en daarvan geniet zonder schuldgevoel. Je ervaart hoe het is om ten diepste in je baarmoeder aanwezig te zijn waardoor je de verbinding kunt leggen tussen twee werelden. Je bouwt bruggen binnen je gezin, relaties en zelfs dimensies. Dit is waar ware vrouwenkracht over gaat. Het verbinden en voeden van het vrouwelijke met het mannelijke. 

De investering in je persoonlijke ontwikkeling is € 3700,00 inclusief btw. Hierbij inbegrepen zijn 10 live dagen, elke twee weken een call, een online platform met al je huiswerk en theorie en onze persoonlijke aandacht.

School of Authentic Being

Belkmerweg 21
1754 GB Burgerbrug

info@schoolofauthenticbeing.com

Judith 06 41286890

of Irene 06 51044166

© 2018 ontworpen door Rianne Weijer