Coach de Godin

De jaartraining Coach de Godin

Een Jaartraining speciaal voor Vrouwen door vrouwen. Een jaartraining waarin je leert hoe je de Godin die in elke vrouw aanwezig is in tevoorschijn haalt. We beginnen met je eigen Godin, want jij staat voorop. 

Man en vrouw zijn complementaire tegenovergestelde. In hun kracht, hun gaves en problemen. Die kracht, gaves en problemen liggen allemaal verscholen onder vele maskers die je vaak al in je jeugd hebt opgedaan. Dit zijn overlevingsstrategieën die je laten overleven maar niet leven. En de Godin in jou? Die krijgt al helemaal geen kans. We leven in een mannelijk overgewaardeerde maatschappij wat vele voordelen heeft maar ook nadelen. We zijn ons niet meer bewust van de verbinding met de Aarde, de Oermoeder, de Godin in ons, waardoor we als vrouw steeds verder van onszelf verwijderd raken. 

Om echt in onze vrouwelijke kracht te stappen is het nodig dat je aanwezig bent in je baarmoeder en je vrouwelijke organen. Je baarmoeder is het enige orgaan dat leeft in twee werelden. Ze droomt onze kinderen vanuit een andere wereld, trekt zielen aan en baart ze op Aarde. Die enorme creatie-kracht kun je gebruiken om te creëeren wat je maar wilt. Vanuit je vrouwelijke essentie. Natuurlijk heb je naast de vrouwelijke energie als afstemming, intuïtie en overzicht ook de mannelijke energie nodig, zoals daadkracht en inzicht. De mannelijke kant word op reguliere scholen geleerd. De vrouwelijke kant blijft daarbij onderbelicht. Dat doen wij anders.

Een heel jaar lang nemen we je aan de hand en brengen we je door de verschillende thema’s steeds een stukje dieper mee je baarmoeder in. Zodat je als vrouw zichtbaar wordt. Sensueel en krachtig. Je bewust van je kracht en invloed en hoe je die zuiver houdt. We zijn massaal bang geworden voor onze eigen vrouwelijke kracht omdat het zo krachtig is en zolang is afgekeurd. We zijn er voor verkettert en verbrand en collectief diep gewond geraakt. Je bouwt die immense vrouwelijke kracht langzaam op omdat je die zelf moet kunnen containeren. Alleen door het vrouwelijke samen te laten werken met het mannelijke kan de Godin in jouw rijzen.

Waaruit bestaat de jaartraining Coach de Godin?

Tien live dagen waarin je elke keer die shift maakt die voor jou het belangrijkste is. Levenslang toegang tot het online platform waarin alle theorie, huiswerk, meditaties, visualisaties staan. En je begint vanaf dag één met het opbouwen van je praktijk zodat je als Godin meer Godinnen kunt creëren.

De jaartraining Coach de Godin is zo opgezet dat er vier keer per jaar een moment is waarop je kunt instromen. Vooraf aan de jaartraining volg je de ééndaagse opleiding Being Authentic waarin je leert hoe je iemand ontspant tot op zielsniveau. Dit heb je nodig om tijdens de jaartraining met elkaar de shiften te maken. Alles begint met ontspanning. Onze zorgvuldig opgebouwde muurtjes, die ontstaan zijn door spanningen, kun je alleen afbreken door ontspanning en niet door wilskracht. Omdat je leert hoe je de ander ten diepste ontspant kun je je praktijk starten en zo je investering er meteen uithalen en meer.

Tijdens de gehele Jaartraining staat jouw ontspanning en persoonlijke ontwikkeling voorop. Om een Godinnen-coach te zijn moet je eerst zelf zoveel mogelijk maskers afdoen en de Godin laten schijnen. Je hoeft niet alles opgelost te hebben, je hoeft niet perfect te worden want dat ben je al. Je hoeft maar één masker af te doen en je kunt een ander al helpen. De wereld smacht naar Vrouwen die de Godin in zichzelf en andere vrouwen eren, zodat we gezamenlijk Wijsheid kunnen terugbrengen in ons gezin, onze relaties en de wereld.

De thema’s die we aangaan zijn:

  • de onderdrukking van je sensuele kracht
  • waarom en waarvoor schamen vrouwen zich
  • de Yoni-talk
  • het belang van de wintertijd voor de vrouw
  • het geheim van de Godin binnen handbereik
  • je vrouwelijke lijn opschonen
  • het verenigen van de hoer en de moeder
  • hoe houd je seksualiteit zuiver
  • houden van jezelf inclusief de Godin
  • De creatie-driehoek van de Godin

Na de jaartraining Coach de Godin heb je de Godin in jezelf gevonden waardoor je je allergrootste kracht en gaves kunt laten zien. Je bent een sensueel wezen die weet wat ze waard is. Je weet hoe je die enorme krachten zuiver kunt gebruiken zodat je creëert wat je wilt en daarvan geniet zonder schuldgevoel. Je ervaart hoe het is om ten diepste in je baarmoeder aanwezig te zijn waardoor je de verbinding kunt leggen tussen twee werelden. Je bouwt bruggen binnen je gezin, relaties en zelfs dimensies. Dit is waar ware vrouwenkracht over gaat. Het verbinden en voeden van het vrouwelijke met het mannelijke en we beginnen bij onszelf.

Data 2019 en 2020:

27 september, 25 oktober, 22 november, 13 december 2019. 17 januari, 14 februari, 13 maart, 17 april, 15 mei en 19 juni 2020.

School of Authentic Being

Belkmerweg 21
1754 GB Burgerbrug

info@schoolofauthenticbeing.com

Judith 06 41286890

of Irene 06 51044166

© 2018 ontworpen door Rianne Weijer