Coach de Godin

De jaartraining Coach de Godin

Een Jaartraining speciaal voor vrouwen door vrouwen. Een jaartraining waarin je leert hoe je de Godin die in elke vrouw aanwezig is, tevoorschijn haalt. 

Als er een God is moet er ook een Godin zijn. We leven momenteel in een mannelijk overgewaardeerde maatschappij, waarbij het denken voorop staat. We zijn het contact met de Godin, het stil zijn en voelen grotendeels verloren. We zijn ons niet meer bewust van de verbinding met de Aarde, de Oermoeder, de Godin in ons. Als vrouw raken we steeds verder van onszelf verwijderd. We zijn chronisch vermoeid en onze to-do list wordt steeds langer. Het antwoord hierop is om als vrouw je vrouwtje te gaan staan en je niet meer mee te laten overspoelen door mannelijke energie.

Om echt in onze vrouwelijke kracht te stappen is het nodig dat je aanwezig bent in je baarmoeder zodat je terug kunt keren naar je stiltegebied en het diepe voelen. Uit het stil zijn en voelen ontsaat een derde kracht, je realisatievermogen. Natuurlijk heb je naast afstemming vanuit stilte en gevoel ook kennis nodig. Het mannelijke principe hoort samen te werken met het vrouwelijke principe, zodat je vanuit daadkracht manifesteert. 

We nemen je een jaar aan de hand en brengen je door de verschillende thema’s steeds een stukje dieper mee naar de stilte van je baarmoeder. We zijn massaal bang geworden voor onze eigen stilte kracht omdat het zoveel power heeft en zolang is afgekeurd. Tussen 1400 en 1800 zijn er 20 miljoen vrouwen als jij verkettert en verbrand, waardoor je diep gewond bent geraakt. 

Stilte is de ruimte tussen de geluiden, je gevoelens en gedachten in. Het is daar waar je je tussen waken en slapen bevindt. Alert, vol levensvreugde, krachtig en sensueel. Je bewust van je kracht en invloed en hoe je die zuiver houdt. Je leert het stap voor stap tijdens de Jaartraining.

De opbouw van de Jaartraining ‘Coach de Godin’. Er zijn tien live dagen die je voorbereid met behulp van de lesstof, zodat je elke keer die shift maakt die voor jou het belangrijkste is. Je hebt levenslang toegang tot het online platform waarin alle theorie, huiswerk, meditaties, visualisaties staan. Elke week is er een call waarin je al je vragen kunt stellen. Je begint vanaf dag één met het opbouwen van je praktijk zodat je als Godin meer Godinnen kunt creëren. Aan de Jaartraining gaat de Opleiding Being Authentic vooraf.

De jaartraining Coach de Godin is zo opgezet dat er vier keer per jaar een instroom moment is. Vooraf aan de jaartraining volg je de ééndaagse opleiding Being Authentic waarin je leert hoe je iemand ontspant tot op zielsniveau. Dit heb je nodig om tijdens de jaartraining met elkaar de shiften te maken. Alles begint met ontspanning. Onze zorgvuldig opgebouwde muurtjes, die ontstaan zijn door spanningen, kun je alleen afbreken door ontspanning en niet door wilskracht. Omdat je leert hoe je de ander ten diepste ontspant kun je meteen praktijk starten en zo je investering er vanaf dag 1 uithalen.

Tijdens de gehele Jaartraining staat jouw ontspanning en persoonlijke ontwikkeling voorop. Om een Godinnen-coach te zijn moet je eerst zelf zoveel mogelijk maskers afdoen en afdalen in de stilte en het voelen. Je hoeft niet perfect te worden want dat ben je al. Wanneer je 1 masker afdoet kun je een ander al helpen. De wereld smacht naar Vrouwen die de Godin in zichzelf en andere vrouwen eren, zodat we gezamenlijk Wijsheid kunnen terugbrengen in ons gezin, onze relaties en de wereld.

De thema’s op de live dagen zijn:

  • de onderdrukking van je sensuele kracht
  • waarom en waarvoor schamen vrouwen zich
  • de Yoni-talk
  • het belang van de wintertijd voor de vrouw
  • het geheim van de Godin binnen handbereik
  • je vrouwelijke lijn opschonen
  • het verenigen van de hoer en de moeder
  • hoe houd je seksualiteit zuiver
  • houden van jezelf inclusief de Godin
  • De creatie-driehoek van de Godin

Na de jaartraining Coach de Godin heb je de Godin in jezelf gevonden. Je durft te voelen en stil te zijn. Je bent een sensueel wezen die weet wat ze waard is. Je weet hoe je die enorme creatie kracht zuiver gebruikt, zodat je creëert wat je wilt en daarvan geniet zonder schuldgevoel. Je ervaart hoe het is om ten diepste in je baarmoeder aanwezig te zijn waardoor je de verbinding kunt leggen tussen twee werelden. Je bouwt bruggen binnen je gezin, relaties en zelfs dimensies. Dit is waar ware vrouwenkracht over gaat. Het verbinden en voeden van het vrouwelijke met het mannelijke.

Data 2019 en 2020:

27 september, 25 oktober, 22 november, 13 december 2019. 17 januari, 14 februari, 13 maart, 17 april, 15 mei en 19 juni 2020.

Monique

Ik heb vandaag kennis gemaakt met het vrouwelijke stuk in mij. Met mijn baarmoeder. Ik heb vier kinderen gebaard maar ik heb pas nu contact met haar. Ik heb haar verbonden met de mannelijke kracht in mij.

Ik voel hoe het werken vanuit wilskracht mij leegzuigt en dat ik veel zachter mag zijn. Dat ik vanuit afstemming tot daadkracht overga. Wat een ruimte geeft dat.

Ik ben blij dat ik dit eerst bij mijzelf voel. Zodat ik weet waar de vrouwen die bij mij in mijn praktijk komen doorheen gaan. Ik heb voor het eerst mijn eierstokken gevoeld. Het afdalen naar die sprankelende energie geeft zoveel rust in mijn hoofd.

Chiara

Ik heb al op heel wat tafels gelegen maar het is nog nooit zo duidelijk bij mij binnen gekomen. Ik heb gevoeld wat mijn klanten ook mee kunnen maken en dat helpt mij. Ik kan beter coachen wanneer ik weet waar zij doorheen gaan.

Het is confronterend om te voelen dat ik, in de driehoeksverhouding waarin ik leef, mijn grens aan moet geven. Zo doorgaan is geen optie. Hoe het verder moet weet ik nu niet. Gelukkig zijn we een heel jaar bij elkaar.

Ik ben onder de indruk dat ik als beginner, met behulp van de Being Authentic methode, dit zo snel helder heb gekregen. De twee uur dat ik in de auto zit om naar deze Jaartraining te komen is het meer dan waard.

School of Authentic Being

Belkmerweg 21
1754 GB Burgerbrug

info@schoolofauthenticbeing.com

Judith 06 41286890

of Irene 06 51044166

© 2018 ontworpen door Rianne Weijer