Opleiding Being Authentic 27 November

De opleiding Being Authentic zorgt voor een diepgaande ontspanning en blijvende transformatie waardoor je leven op een positieve manier, ingrijpend veranderd.

Deze authentieke methode combineert het beste van aanraking, energetisch werken en coaching. De betamelijke aanrakingen op het lichaam zorgt voor ontspanning op zielsniveau, zodat je leuke en minder leuke celherinneringen los kunt laten en je je voor het eerst sinds tijden kunt openen. Zodra je echt geopend bent, ben je ook in staat om te ontvangen en op te schonen, voel je liefde van binnen naar buiten stromen en ben je vrij.

Tijdens de Opleiding Being Authentic behandel je de voor- en achterkant van het lichaam. Je leert 19 handgrepen en de daarbij behorende energetische werking. Je maakt kennis met de vijf O’s, Ontspannen, Openen, Ontvangen, Opschonen en Opruimen, die je nodig hebt om Authentiek te zijn en te leven. Door het loslaten van patronen en beperkende overtuigingen die energetisch diep in het lichaam opgeslagen liggen, reset je jezelf en de ander naar de Authentieke staat.

Aan het ongemak die dit veroorzaakt wordt bedding gegeven zodat je inziet wat je niet meer dient en dit loslaat. Je opent je lichaam en er ontstaat ruimte voor JOU. De ontspannen manier van behandelen zorgt ervoor dat het verschil tussen geven en ontvangen zo klein is dat je er allebei baat bij hebt. Er ontstaat een win win situatie zodat je tijdens een sessie vol energie bent en blijft.

Je weet pas wat het echt inhoudt nadat je het ervaren hebt!

Na de Opleiding Being Authentic

* Ben je in staat om op een holistische manier het gehele lichaam van top tot teen te behandelen, zowel de voor- als achterkant.

* Kun je de ander ‘van binnen’ aanraken.

* Ben je behoorlijk opgeschoond omdat je twee behandelingen hebt gegeven en ontvangen.

* Ontvang je een manual met kleurenfoto’s zodat je alles na kunt lezen en een Being Authentic Practitionar certificaat waarmee je aan toont dat je Being Authentic op een verantwoorde wijze binnen je gezin of praktijk gebruikt.

 * Kun je je eigen praktijk beginnen omdat je iemand kunt laten ontspannen op zielsniveau, wat al helend werkt. 

Na de Opleiding Being Authentic kun je je aanmelden voor de verschillende Jaartrainingen. Heirin staat je persoonlijke ontwikkkeling voorop en leer je hoe je een eigen praktijk opbouwt.

De Opleiding Being Authentic kost € 330,- excl btw en 399,- incl btw. Je krijgt na de Being Authentic dag een volledig manual mee, met daarin foto’s van de handgrepen en achtergrondinformatie over onze missie, zodat je er na deze dag meteen mee aan de slag kunt gaan binnen je praktijk of gezin. Zorg dat je erbij bent.

Reviews van onze studenten

Laurence

Ik vond het heelijk om te doen, om te ontvangen, merkte dat er heel veel liefde voor mezelf vrij kwam, maar ook voor de ontvanger. Dat vond ik zo bijzonder, werd er ook emotioneel van. Voor de liefde voor mezelf dat dat opborrelde, heel fijn, echt geweldig. Was echt in mn midden, yes yes yes graag de volgende stap willen doen. Ik wil meteen aan de gang. Dat ik zo blij werd voor mezelf maar ook omdat ik bewust was dat de ontvanger het ook kon ontvangen, soort verliefd op en vervuld met. Ik ben er echt heel blij mee. Kan ik zo mooi gebruiken tijdens de stervensbegeleiding.

Cora

Het voelt alsof ik van binnen ben aangeraakt. Zo bijzonder. Het is nu drie vijf dagen geleden en ik voel het nog steeds. Ik dacht dat dit niet echt iets voor mij was omdat ik niet zo’n zorgzaam type ben, maar wat ben ik blij dat ik nu voel dat ik meer dan mijn hoofd ben. Dat er meer is dan cognitief coachen.

Judith 

Ik ben eigenlijk heel relaxed, normaal veel gedachtes en nu heb ik echt het gevoel dat het goed komt, al mn gedachtes zijn weg energie stroomt ik vond het ergens ook wel heftig zo wat weer gebeurt is tijdends zo’n dag. Wauw, zo veel opgeruimd. Ik vond het heel bijzonder. Wil nu er heerlijk alleen van genieten. Al met al heel blij dat ik gekomen bent.

Margo

Is fan vd achterkant behandeling, ik ben nu een heel ander mens. De eerste sessie heel gaaf en tweede sessie heel diep. Voelde als diepe detox. Voelt als mega detox heel erg bedankt. Deze dag was gjhgjdsh.

Danielle

Heftig, wauw, veel, en eigenlijk heel lekker en af en toe eng, ook sprakeloos.

Esther

Ik had geen verwachtingen voordat ik begon, net ff paar stappen verder dan acces heeft mn stoutste verwachtingen overtroffen. Ben heel dicht bij mezelf gekomen ik heb een heel oud stuk dat diep in mij verankerd was, waar ik geen ruk meer aan had, losgelaten heb het letterlijk zien vertrekken het maakte mij heel emotioneel, ik kwam er niet vanaf en nu was het zo weg, wat een cadeau. Het zonnetje schijnt weer vanbinnen. Ik ben gewoon intens dankbaar en nu ff sprakeloos. Heel erg bedankt.

Marianne

Dit is zo compleet. Het klopt op alle fronten, emotioneel, energetiesch, fysiek, mentaal, de aanraking, het aangeraakt worden. Alles sluit op elkaar aan en is helemaal doorleefd en doorvoeld. Ik wordt er emotioneel van. Dit sluit zo mooi aan bij mijn werk als rouw- en verliescoach. Dank jullie wel.

 

Marga

Ik heb een hele emmer losgelaten, vond het heel bijzonder. Ook dat als je een ander behandeld en dat er een emotie opkomt, dat je nu weet hoe bij jezelf te blijven en daarmee aan de slag te gaan. Dat een ander daar geen last van heeft. Ik voel me bijna verlicht hahaha.  Ik leerde met mijn eigen emoties te dealen, dat was ik kwijt. En mooi dat je hierdoor ook wat voor een ander kan betekenen.

Matty

Ik voel me stil en chill. En dat is lekker. Dat wil ik vasthoudenhier. Ik hier wil vaker zijn. Ik hou van aanraken en ik vind het mooi die wisselwerking Ik ben goed gecorrigeerd dat ik goed bij mezelf blijf. Normaal wil ik heel graag voor een ander zorgen. Mijn lichaam weet meer dan ik, mooi! Dan ben ik verbaast. En zij zorgt voor balans. Ik huil al maanden en nu hoef ik niet te huilen. Het komt er op een ander manier uit, via de behandeling. Heel erg bedankt. Ik hou ervan!

Bart

Een hele interessante dag. Hoop geleerd over mijzelf. De voorkant voelt heel anders dan de achterkant. Eerst voelde ik veel power in mijn lijf en nu ben ik heel relaxed. Bij de voorkant kwamen veel emoties los en aan de achterkant veel spanning. Dat ik voelde dat ik terug moest naar mezelf, dat deed gewoon zeer. Heel erg bedankt. Mooi om te doen. Ik heb er een hoop van geleerd.

School of Authentic Being

Belkmerweg 21
1754 GB Burgerbrug

info@schoolofauthenticbeing.com

 

Judith 06 41286890

of Irene 06 51044166

 

© 2018 ontworpen door Rianne Weijer